10-20-2019, 03:37 AM
Сьогодні віддав Фокус після 3 днів прослуховування в режимі бінауралки. Якщо спочатку мені здавалося, що в режимі бінауралки якісь частини звуку зникали, то наприкінці було враження, що після його вимикання випирають зайві деталі, які мають бути збоку або в глибині, а не в обличчя. В цілому враження, що без бінауралки звук стає пласким, інструменти збігаються в купу і звучать кожен без урахування загальної картини звуку, наче всі інструменти засунули мені під вухо без якоїсь схеми.
Ще пробував у кіно, наприклад, зала з оплесками, в режимі бінауралки оплески звучать по всій залі, якщо її вимкнути, здається, наче усі люди кліпають долонями мені прямо біля вуха. :)
Інша сцена, на екрані пагорб і внизу струмок, без бінауралки струмок журчить прямо в обличчя, а коли вмикається бінауралка, струмок журчить десь внизу, все чесно.)
Ще пробував у кіно, наприклад, зала з оплесками, в режимі бінауралки оплески звучать по всій залі, якщо її вимкнути, здається, наче усі люди кліпають долонями мені прямо біля вуха. :)
Інша сцена, на екрані пагорб і внизу струмок, без бінауралки струмок журчить прямо в обличчя, а коли вмикається бінауралка, струмок журчить десь внизу, все чесно.)