Тем: 16
Спасибо получено: 21 in 10 posts
Сказал спасибо: 220
Зіткнувся з такою проблемою: зібрав машинку, в ній система (Debian, а саме - Openmediavault) стоїть на SSD з інтерфейсом М2. Є ще 4 гнізда SATA, і є HDD – 2x4TB + 1x2TB + 1x1TB. З перших трьох зроблено RAID (Linear), а найменший хочу використовувати як буфер. Весь цей джаз потрібен для того, щоб завантажувати, зберігати та роздавати кіно та музику по квартирі. Зберігати хочу на RAID, а завантажувати та роздавати до ratio=1 з "буферного" диска. Власне, начебто, завдання зводиться до вказівки відповідних директорій у налаштуваннях Transmission-daemon. Засідка в тому, що ці директорії вже повинні існувати, а як їх поставити в консолі, та ще з віддаленого комп'ютера та ще на конкретних HDD - питаннячко...
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Тем: 6
Спасибо получено: 91 in 80 posts
Сказал спасибо: 189
10-19-2023, 09:35 AM
(Сообщение последний раз редактировалось: 10-19-2023, 09:45 AM
mellowman.)
The following 1 user says Thank You to mellowman for this post:
• nevermind (10-20-2023)
Тем: 14
Спасибо получено: 213 in 159 posts
Сказал спасибо: 415
11-23-2023, 02:49 PM
(Сообщение последний раз редактировалось: 11-23-2023, 03:24 PM
Black_Jack.)
(10-17-2023, 07:38 AM)nevermind Написал: Зіткнувся з такою проблемою: зібрав машинку, в ній система (Debian, а саме - Openmediavault) стоїть на SSD з інтерфейсом М2. Є ще 4 гнізда SATA, і є HDD – 2x4TB + 1x2TB + 1x1TB. З перших трьох зроблено RAID (Linear), а найменший хочу використовувати як буфер. Весь цей джаз потрібен для того, щоб завантажувати, зберігати та роздавати кіно та музику по квартирі. Зберігати хочу на RAID, а завантажувати та роздавати до ratio=1 з "буферного" диска. Власне, начебто, завдання зводиться до вказівки відповідних директорій у налаштуваннях Transmission-daemon. Засідка в тому, що ці директорії вже повинні існувати, а як їх поставити в консолі, та ще з віддаленого комп'ютера та ще на конкретних HDD - питаннячко...
А чому саме Опенмідіавоулт?
Мені цікаво як користувачу XigmaNAS (якій я обрав напівсвідомо начитавшись "інтернетів" :)
Тем: 49
Спасибо получено: 19 in 14 posts
Сказал спасибо: 0
все что через провод это NFS
все что локально это символические линки файлов или фолдеров, или монтирование томов на те фолдеры что надо
все это элементарно .. ну как лампочка с батарейкой ... не ну я молчу про нюансы типа батарейка на 9В а лампочка на 2.5 ...
Шделанно Ф Шклоково